Restoran „Sofra Veljanov“ Negotino (jul 2017.)

Autorka fotopisa: MIRARBI
Prikazana destinacija: Negotino
Vreme boravka: jul 2017. godine
Broj fotografija u fotopisu: 10
Redosled izlaganja: fotografija, opis fotografije, i tako redom

Carousel         Mosaic

Od leta 2007. godine na ovamo, od kako u Grčku na letovanje odlazimo sopstvenim prevozom, pod obavezno i u odlasku i u povratku, skrećemo sa naše rute u mesto Negotino. Tu sipamo gorivo i obedujemo, a svih prethodnih godina smo tu i noćili. Ranije smo bili redovni gosti restorana „Rubiko“, koji je imao sjajnu lokaciju malo izvan najužeg centra mesta, veliki parking, prelepu baštu i mini ZOO vrt. Od kako je ovaj restoran zatvoren, postali smo isto tako redovni gosti restorana „Sofra Veljanov“, koji je lociran u samom centru mesta. Nažalost „Sofra Veljanov“ nema ono što je „Rubiko“ imao, ali su im porcije jednako ukusne, izdašne i povoljne, osoblje veoma uslužno, a enterijer vrlo interesantan, uređen u etno stilu. Tu nam pri svakoj poseti bude izuzetno prijatno, istinski uživamo u ambijentu, ukusima, mirisima i veličanstvenom tretmanu, koji dobijaju svi gosti, bez obzira da li se radi o „lokalcima“ ili turistima na proputovanju, poput nas. Svaki put na kraju obroka gratis dobijemo dezert iznenađenja, kafu, flašu domaćeg vina ili ohlađene mineralne vode. Ovog leta, na putu ka Grčkoj iznenadili su nas odličnim kolačem „trileće“, a u povratku iz Grčke izvrsnim palačinkama punjenim bananama i čokoladnim kremom. Ne spadam u turiste koji fotografišu baš sve što u restoranima naruče, te vam ne mogu prikazati sve ono u čemu smo uživali prilikom naših poseta ovom restoranu, ali i ovih nekoliko fotografija, koje slede, biće dovoljno da steknete dobar utisak i sami poželite da baš tu svratite. Moju iskrenu preporuku imate.

generalije restorana „Sofra Veljanov“

Skretanje sa glavne rute, sa auto-puta E-75, nije veliko i iznosi manje od 2 kilometra. Restoran ćete vrlo lako naći, iza centralnog trga i taxi stanice, a u blizini pijace.

pozicija restorana „Sofra Veljanov“ na mapi Negotina

Potencijalni gosti sa navigacionim uređajima samo treba da ukucaju sledeće GPS koordinate: N 41° 29′ 1.53″ / E 22° 5′ 28.78″.

Svi zainteresovani više informacija mogu pronaći na Facebook stranici ovog restorana, s’ obzirom da zvanična web stranica ne postoji.

Toliko od mene. Uživajte u priloženim fotografijama dok ne dobijete priliku da u ovom restoranu uživate i uživo, a ja se nadam da će se to dogoditi uskoro.

enterijer restorana „Sofra Veljanov“

enterijer restorana „Sofra Veljanov“

šopska salata u restoranu „Sofra Veljanov“ (100 denara)

pohovana palačinka sa tartar sosom u restoranu „Sofra Veljanov“ (60 denara)

pohovani pileći file u restoranu „Sofra Veljanov“ (130 denara)

Šarska pljeskavica u restoranu „Sofra Veljanov“ (150 denara)

pola porcije ćevapa u restoranu „Sofra Veljanov“ (50 denara)

gratis palačinka sa bananama i čokoladnim kremom u restoranu „Sofra Veljanov“

4 reagovanja na Restoran „Sofra Veljanov“ Negotino (jul 2017.)

  1. Karlo kaže:

    Žargonski rečeno, razbili smo se od ukusne klope u ovom restoranu i to za male pare. Sve je baš onako kako ste i napisali. Preporučujem od srca!!!

  2. Aron kaže:

    Kakav praznik za oči, pretpostavljam i za ukus, kao i novčanik.
    Zaista dobar predlog da se skrene sa puta i odmori i okrepi.

  3. J.R.A. kaže:

    Preporuka i od mene!!! Vrhunsko posluženje, a cene pristupačne.

  4. Nismo ovde svraćali. Cene deluju baš povoljno. Možda svratimo sledeći put.

Budite slobodni da napišete svoj komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.